2016. február 16.

Február 16. kedd – A Nap tovább vándorolva a Vízöntő Angyal múltba ömlő hulláma alatt, a múlt terheinek letételét, a tisztítást segíti. A Vénusz a Sas csillagai alatt a művészeteken, zenén, táncon, a szerelmen és az érzéki örömökön keresztül megélt révülésben égi üzenetek lehozatalát üzeni. Csütörtökön áll majd együtt a Sas legfényesebb csillagával, az Al Tair csillaggal.
A Hold az Ikrek levegős jegyébe ért, ám mögötte még a Bika csillagai ragyognak, illetve déltől Nimród csillagképe is. Az érzések területén a polaritások, különbözőségek megismerését élhetjük meg és azt is, hogy ideje hangot adni érzéseinknek – ne feledjük, hogy az Ikrek az összetartás, a testvériség üzenete! Mindkét oldalt megismerve tudunk igazán megérkezni lelkünkben. A déli óráktól a lelki önlegyőzésre, illetve érzelmi és családi életünkben a felfényesítésre kapunk lehetőséget. Romboló szokások elengedését most tudjuk tudatos munkával elvégezni – érzéseket, intuíciót most tudunk újra működővé, erősebbé tenni.
A Nap és a Szaturnusz mágikus kapcsolódása által tisztán láthatjuk most sorsfeladatainkat, a felvállalni vagy tanulni való minőségeket, de az ásványaink megtisztításának is ideje van. A cselekvés és a céltudatosság közös erejét élvezhetjük. A Mars és a Merkúr mágikus kapcsolata által pedig a gondolat- és szómágia erejét kihasználhatjuk életünk jobbítására. Belső ösztönerőinket eredményesebben tudatosíthajuk és hangot adhatunk tiszta gondolatoknak.

ZenTaiAnna

Kép: DeviantArt