2016. február 27.-28.

Február 27. szombat – 28. vasárnap – Szombaton a Hold az Angyal csillagzat alatt vonul át, és vasárnap első felében is – a Nap és a Neptunusz együttállása pedig szintén angyali erőtérben, a Vízöntő csillagkép jövőt tisztító hulláma alatt látható (28-án, 17 óra tájban egzakt). Az angyali segítség most tehát igen intenzív és lelkünk finom, tiszta hangjai könnyebben érzékelhetők. A világosságot adó Nap most a legmélyebb lelki szinteket is bevilágítja, felfényesíthetjük tudattalan rejtekeinket. Most érdemes a mélyen ülő, eddig eltemetett-elrejtett működéseinket felfényesíteni. Megmutatkozhatnak függéseink, félelmeink, lehúzó magatartásformáink, melyeket tudatosítva kidolgozhatunk magunkból. Most megláthatjuk, hogy mik azok a tevékenységek, vagy állapotok, amibe menekülünk, hogy ne kelljen szembesülni a valósággal – épp ezek feloldása adja a megoldást a valós helyzetekre és segíti a kiteljesedést, a vágyak megvalósulását.
A meditációk intenzívebbé, az érzékfeletti érzékelés is erősebbé válhat most. Könnyebben el tudunk merülni az érzésekben, megélésekben, ráérezhetünk az Unio Mystica csodájára.
Egy mély, belső korszakváltás zajlik, amikor ideje, hogy a hamarosan kezdődő új életszakasz előtt összegezzünk és tudjuk, mire és hogyan építkezzünk ezután. A háttérben a Teremtő fényüzeneteként a Vízöntő csillagai azt sugallják, hogy minden, ami most történik, az egy felszabadító folyamat, megtisztulás lehetősége a mélyen bennünk munkáló, negatív, lehúzó erőktől, egy szabadabb és boldogabb élet reményében.
A Neptunusszal analóg minőségek ritkán azok, amiket könnyen észreveszünk. Legtöbbször hatalmas bátorság kell, hogy merjünk velük szembenézni, annyira mélyen vannak, annyira öntudatlanul működtetjük őket, annyira fájók, vagy kellemetlenek a számunkra. De megéri szembenézni velük. Ebben a folyamatban segít most a Mars bolygó is, aki a Kígyótartó Kígyó Fejét tartó kezénél halad, így gondolataink, tudatunk irányítását, tudatos működtetését teszi lehetővé.

Ui.: Igen gyakran, de még annál is gyakrabban találkozom manapság olyan kérdésekkel, amikre pontosan tudjátok a választ. Mégis megkérdezitek, mégis felteszitek. Miért? Amíg bizonytalanok vagyunk abban, amit pontosan érzünk/tudunk, addig az élet is ezt fogja tükrözni. Amíg nem merünk hallgatni arra, amit VALÓJÁBAN érzünk, addig miért fordulunk máshoz, aki másképp érez, hiszen más utat jár? A biztosság, a biztonság a megkérdőjelezhetetlenségben van. Ha valamit biztosan érzek és tudok, ne rakjak mögé kérdőjelet! A hit, a bizalom és a bátorság nyerheti csak el a jutalmát.

ZenTaiAnna