2016. 14. hetének történései

Április 11. – 15. – A 14. hét fő történései 

A hét elején (hétfő éjszakától kedden át, szerda reggelig) a Tejúton járó Hold által az álmaink, intuíciónk és érzésvilágunk intenzívebb, fokozottabban működik. Kedden este teljesedik be a Vénusz és a Mars tüzes, lelkesítő kapcsolata. Érdemes elgondolkodni férfi és női működéseken, kapcsolatainkon. Elhagyhatunk olyan kapcsolati szerepmintákat, amelyek nem visznek előre és megélhetjük a valódi szenvedély tüzét, tisztába jöhetünk valódi vágyainkkal! Ha valami nem úgy sikerül, ahogyan elvártuk – vizsgáljuk meg elvárásainkat és eddigi mintáinkat!

Ezen a héten is érdemes figyelni arra, milyen gondolatokat fogalmazunk meg, milyen belső képeket teremtünk magunknak. Visszatérhet egy (vagy több) olyan helyzet, amelyben ismét lehetőséget kapunk az igazság kimondására (de legalább a megértésére), a teljes őszinteségre.

Vasárnap kora délután a Mars letér a földi karmikus körforgás irányától és a kozmikus rend irányát veszi fel – ebben az az érdekes, hogy aktív kapcsolatba került már a Skorpió szívét védő pajzzsal, ám a szívet (Antares csillag) még nem érte el, az utolsó pillanatban megfordul és június végéig így halad, visszatérve a Kígyó Feje (magasra törő, kézben tartott szellemi erők) és a Mérleg csillagkép alá (jövő igazságainak megmérettetése, kiderülése). Vagyis, a Mars által kapunk még egy esélyt arra, hogy tisztázzuk, mit is szeretnénk felépíteni a jövőben, tudatosítva ösztönerőinket, megküzdve azokkal, még tudatosabb védelem alá vegyük az igaz szeretet jegyében működő dolgokat életünkben.

ZenTaiAnna