2016. május 27.

Május 27. péntek –

ana-rosa p tumblr p com

A Nap az Ikrek jegyében segít, hogy emberi kapcsolatainkban, adott helyzetben világosan lássuk mindkét oldalt, egyik irányba sem billenve, testvériségben maradva. A vízöntő Hold ma is a lélek szabadságát, a családi ügyekben és érzelmekben a karmaoldás idejét is mutatja. Mögötte a Bak és a Vízöntő csillagzatok ragyognak ma – ez a nap így az élet különböző területein elhozza a lehetőséget, hogy felvállaljuk és végezzük munkáinkat, feladatainkat, ettől pedig beindulhat a múlt terheitől való szabadulás, az oldódás.
Álmaink során tiszta információk juthatnak el hozzánk. Napközben a Mars bolygó (15:50-kor) látszólag hátráló mozgásban visszalép a Skorpió jegyébe, saját uralmi területére. Így még jobban előkerül az ösztönökkel való, belső munka. A marsikus-férfias erők (kiáradó, kitörő) átalakítása következik és a belső küzdelmek, jó esetben az önlegyőzés ideje is. Spirituális úton (ami minden esetben belső, egyéni út) gyorsan haladhatunk, ha merünk szembesülni önnön magunkkal.
A Nap és a Vénusz is egyre közelebb ér egymáshoz, így hamarosan teljesen tisztán ráláthatunk érzelmi-emberi működésekre, az ügyesek számára pedig már a kiteljesedés is eljöhet mindebben.
ZenTaiAnna
Kép: ana-rosa.tumblr.com