2016. május 26. – Jupiter-Szaturnusz kvadrát

2016. május 26. – Jupiter-Szaturnusz kvadrát
(Jupiter-Neptunusz-Szaturnusz T-kvadrát)

atük

Megvan az a majmos poszt, ami mindig úgy kezdődik, hogy “Mindenki nyugodjon le a p…ba..?” No, akkor finoman véssétek be ezt az ajánlást.
Mert mindaz a feszültség, problémás helyzet, ellenségeskedés, sértettség vagy bármi, ami most felszínre került, egy (vagy több) olyan mély tudati rögzülés eredménye, ami által most láthatóvá válik, milyen tudatalatti programokat futtattunk eddig!
Most bármi jön fel a mélységekből, bármi érint meg igazán mélyen, abban lehetőséget kapunk felfedezni, hogy milyen negatív beállítottságunkra akar rámutatni és ha felszínre hozzuk, ha tudatosítjuk, máris megkezdődött annak megoldása.
A Neptunusz kőkemény egó-bontást kíván, a Vízöntő csillagkép jövőbe ömlő vizének csillagai alatt azt üzeni, hogy a mély tudati tisztítás zajlik, aminek, ha elfogadjuk, az az eredménye, hogy egy tisztább, szabadabb, szebb, telljesebb minőségbe lépünk bele, új és tiszta jövőt teremthetünk magunknak.
Vele szemben az Oroszlán csillagkép alatt járó Jupiter nem a másik félre hárítást hangsúlyozza, hanem azt, hogy a helyzetből lehetőségem van saját magamra és a saját cselekvéseimre tisztán rálátni és ez által megtanulni, hogyan uralhatom az életemet!
Mindennek megoldása: a felvállalás (!) és a felelősségvállalás (!) , a kényelmes komfortzóna elhagyása, a kitartás és türelem, az eddig megszerzett tudás gyakorlati élése, alkalmazása! Konkrétan ideje van, hogy felelősséget vállaljunk az életünkért, a létezésünkért, minden szinten (a T-kvadrát, az égi háromszög csúcsán a Szaturnusz áll).