2016. május 09.

janetmillslove_tumblr_pcom_1462887184

Május 09. hétfő – Eddig zajló, függőben lévő folyamatok érik el csúcspontjukat, illetve fordulatok is jönnek az éppen zajló történésekben. Minden okunk megvan szeretni ezt a hétfőt!
A Jupiter az Oroszlán csillagkép testénél hirtelen megáll és egy látszólagos fordulattal előre kezd haladni (14:17-kor). Érdemes elmerengeni azon, hogy január 8 óta, amíg kozmikus rend szerint haladt, mit hozott vissza számunkra, mit tett újra lehetővé, mely tanításra segített tisztábban rálátni,illetve hogyan mutatta meg az égiek ránk irányuló akaratát? A feltétlen szeretet, mint kapcsolataink és életünk alapköve, eleve benne van ebben a tanításban.
A Vénusz és a Neptunusz mély érzelmeket megmozgató, mély bizalmi állapotot előhívó fényszöge segít, hogy érzelmi tapasztalataink összeérjenek és levonjuk a következtetést: merre, hogyan tovább? Most, mintha magától feltárulna, nyilvánvaló lenne már a válasz. Elképzeléseinket és álmainkat most tudjuk anyagba szőni, megfesteni, művészi ihlet és romantika egyszerre mutatkozik. A Nap és a Merkúr együttállása emellett (17:13-kor, Bika jegyben, Kos csillagkép alatt) még egy lapáttal rátesz a megoldásokra, hiszen a rálátás és megértés, a világosság és felismerés együttes idejét hozza el. Ideje jön, hogy világosan és egyértelműen nyilvánuljunk meg emberi kapcsolatainkban, érzelmekben és művészetekben; akár kimondjuk azt, ami fontos a számunkra. A Hold egész nap Nimród csillagai alatt jár – 15:45 és 19:45 között hozza el annak idejét, hogy egy magasabb, isteni minőségben való működést felvállaljunk.
ZenTaiAnna


Kép: janetmillslove.tumblr.com