2016. június 15.

Június 15. szerda –

20160612_113109

Továbbra is a mindennapok része a termékeny erő, a bőség, az egyre gyarapodó eredmények, mindabban, amibe energiát fektettünk (lásd: ha nem kezded el és nem teszel bele energiát, nem is lesz belőle semmi – ha csinálod és energiát raksz bele, akkor gyarapodik).
A Nap az Alnitak csillag felett elhaladva, ma még az Orion-öv felett jár, a Vénusz pedig Nimród második lába felett, a Saiph csillag felett úszik.
A Hold már álmaink idején a Szűz csillagkép Angyal részéhez érkezik és ma egész nap itt jár, így a mai napunk a holdciklus kiemelt angyali napja! Most a szokásosnál is könnyebben érzékelhetjük szellemi segítőinket, angyalainkat. Érdemes megszólítani őket, akár egy imában, vagy akár hétköznapi egyszerűséggel.
S mindeközben egyre inkább éleződik újra az a helyzet, amiben ideje felszínre kerülni az eddig rejtetten munkálkodó dolgoknak, hogy egy szebb, boldogabb, szabadabb jövő érdekében tisztába tudjuk rakni belső világunkat, fel tudjuk szabadítani önmagunkat. Ideje, hogy újra összefogjon a két különböző oldal (bármilyen területen, értelemben), hogy nem egymást legyőzve, hanem egymást segítve, emelve működjön tovább!
ZenTaiAnna