2016. június 07.

Június 07. kedd

orion3

A Nap és a Vénusz ma egyszerre vonul el a Rigel csillag felett, ami Nimród első lába. Vele indul a belső, spirituális út, így ma van ideje igazán önmagunkba nézni és bármilyen helyzetben vagyunk, bármilyen kérdés jön, arra csak önmagunkban keresni az okokat, a válaszokat! Kitűnő ez az idő arra is, hogy elkezdjünk rendszeresen meditálni, álomnaplót vezetni, vagy bármilyen spirituális tevékenységet végezni.
A Hold az Ikrek felső testén és fejénél, illetve az Egyszarvú csillagzatok alatt jár ma, így a látható mögötti Egység, a polaritásokon, a különbségeken túli Egy minőségét most jól érzékelhetjük. Együtt, karöltve, vállvetve, egymást megértve haladhatunk tovább az úton.
Délelőtt érdemes uralkodni lelkünkön és indulatainkon, kutatni az anyai mintákat és végiggondolni, mi felett akarunk hatalmat gyakorolni – ha bármi más jönne válaszként, mint saját magunk, akkor ezen érdemes dolgozni. Ami délelőtt elindul bennünk, az az esti órákban tisztulhat le, az este már a tisztázásé, a felszabadulásé, a látókör kitágulásáé. A késő este kedvez a lelki beszélgetéseknek is.
A Megváltó Erő most is mi más lenne – mint a Szeretet.


ZenTaiAnna