2016. június 06.

Június 06. hétfő 

csak

A Nap és a Vénusz karöltve emelkednek a karma körének legmagasabban kúszó vonalán és a beavató Tejút irányába. Az utóbbi napokban Nimród íjat tartó keze felett járnak, így a megtartás erejét üzenik. Alattuk már felragyog a Rigel csillag, Nimród Eridanus folyóba lépő lába, ami a belső elindulás szimbóluma, mindenki számára – az az állapot, amikor a már felmerült helyzetekre, kérdésekre, ideje van magunkban keresni a megoldásokat, a válaszokat és még inkább befelé, nem kifelé fordulni.

A Hold az éjszakai álmaink során a felvállalni valóinkat érezteti, segít, hogy felvállaljuk a magasabb szintű feladatokat, utakat. Hajnali álmainkon át már az elengedés és útra lépés üzenetét hozza. Napközben az Ikrek csillagkép alatt jár a lélek szimbóluma, így ráérezhetünk a hétköznapjainkban megjelenő polaritásokra, mindkét oldalra és érzelmi szinten van ideje az összefogásnak, a közös megoldásoknak.

A Merkúr mindeközben még a Kos csillagzat utolsó csillagainál jár, de már a Bika csillagképben is jelen van. Szellemiekben, információáramlásban egyre termékenyebb napokat élünk, a bőség van jelen. Közös beszélgetésekkel, megértéssel építhetjük emberi kapcsolatainkat.

Késő este, kicsivel éjfél előtt válik egzakttá a Nap és a Vénusz együttállása az Ikrek jegyében, a Bika szarvánál. Tiszta rálátást kaphatunk most női működésekre, párkapcsolati működésekre, érzelmi kapcsolatainkra, a fény és a feltétlen szeretet áramlik mindezekbe. Ha merünk látni, ha merjük megmutatni belső ragyogásunkat, a kiteljesedés másokra is sugárzó állapotát tudjuk megélni. Kifejezetten kedvező az időszak arra, hogy azokba a társas kapcsolatokba, amelyek az utóbbi időszakban nem működtek magas lángon, illetve otthonokba és családi kapcsolatokba is, újra fényt, energiát, szenvedélyességet, erőt vigyünk! Fény derülhet a múlt dolgaira, de a jövőben követendő minőségeket is tisztán láthatjuk.

(Tanoncoknak: Nap-Vénusz együttállás 23:52-kor)