2016. június 03.

Június 03. péntek

stories snd sweeties p com

Mai álmaink arra késztetnek, hogy megvizsgáljuk múltbéli magatartásunkat és megéljük a szeretet állapotát. Továbbra is nagyon mélyre mutatnak az álomüzenetek és a nappali történések is, de a mai napon a nőiség megélésének rejtelmei, illetve párkapcsolati működések tárulnak fel, akár tudatalatti folyamatok is. Megélhetők ezek az energiák abban is, hogy felszínre engedjük a szeretetlenséghez és bizalmatlansághoz kapcsolódó félelmeinket, hogy merünk szembenézni azon függéseinkkel, amelyekkel a valósággal való szembesüléstől tartjuk távol magunkat és letisztázzuk magunkkal, hogy mindezek csupán a múltban megélt élményeinkből táplálkozó, vetített, hamis képek. Kiderülhet, hogy mely gyermekkori, vagy előző életbeli megélésből erednek jelenlegi félelmeink és attól kezdve, hogy tudatossá vált mindez, máris gyógyulni, oldódni kezd. Megélhetjük aztán úgy is e napokat, hogy tiszta szeretetből, tudatos, önzetlen áldozatot hozunk a társunkért, a hozzá kapcsolódó, nemesebb célokért. De megélhetjük úgy is, hogy mélyen belemerülünk valamely művészeti (zene, rajz, festés, stb.) tevékenységbe, ahol a lelkünk mélyén dolgozó érzéseket tudjuk leképezni, vagy mély tudati kódokat átadni.
Ott van aztán a fényességes Nap és a fényből szőtt anyagot megjelenítő Szaturnusz kapcsolódása. A cselekvő én és a rendelt idő, az önirányítás és a komfortzóna elhagyása, a világosság és a hívatástudat minőségei kapcsolódnak ma egymással. Ez a helyzet tehát lehetővé teszi, hogy tisztán rálássunk aktuális feladatainkra, elhívatásunkra. Igényli a lélek, hogy a tetterőhöz a megfelelő idő is kapcsolódjon – érdemes ráérezni, hogy felsőbb irányítás szerint minek van ideje, foglalkozni sz időrenddel. Egyik oldalon a tapasztalati tudás, eddig szerzett eszméink vizsgája, másikon a világos kommunikáció is megjelenik – érdemes mindkét oldal véleményét megvizsgálni, bármely döntés vagy lépés előtt.
A déli órákban a lélek-érzelmek világán át áramlik az információ – indító beszélgetéseket, új kezdeteket most érdemes megélni (10 és 14 óra között).
ZenTaiAnna

Kép: storiesandsweeties.com

(Tanoncoknak: Vénusz-Neptunusz kvadrát 06:23-kor
Nap-Szaturnusz szembenállás 08:38-kor
Hold-Merkúr együttállás 12:08-kor)