2016. július 28. – 31.

2016. július 28. – 31.

holstee pkom

A Rák csillagképen átvonuló bolygók a Hazatalálás idejét hozták el számunkra. Itt az idő, hogy tudatosodjon, mit jelent számunkra „otthon lenni” és hogyan, miben nyilvánul meg mindez.
Ehhez szükséges, hogy elengedjünk bizonyos kezeket. Elengedjük azt, aki minket segít, mert enélkül soha nem válunk önállóvá. Elengedjük azt, akinek mi segítettünk eddig, mert enélkül ő sem fog felnőni és nem állhat rá saját, igazi útjára. Ha kérdés merül fel, akkor soha nem a felszínt, nem az átlagos emberi megítélést érdemes nézni – hanem a mögöttes működéseket jó felkutatni és megérteni, mert mindennek oka, értelme és célja van.
Az elmúlt időszakban már beléptek életünkbe azok a magasabb életminőséget jelentő dolgok, amelyek kiteljesedhetnek – ám addig nem sikerült ez, amíg a múltból bármi is visszahúzott. Ahhoz, hogy kiemelkedjünk, fel kell oldani a régi kötelékeket, elengedni azt, ami már nem visz előre, nem életképes (Uránusz a Halak tölcsérében, Szaturnusz az Antares csillagnál, Rák elengedő ága, stb.).
A nyár végének időszaka erről szól. Az őszi napéjegyenlőségig végleges döntést hozhatunk arról, milyen úton megyünk tovább és ez a döntés sok elkövetkezendő évre fog szólni.
Csütörtökön a Hold a Kos csillagai alatt átvonulva az új kezdet lendületével ajándékoz meg.
Pénteken már a Bika csillagkép által közvetíti a termékenység erejét, a biztonság megalkotásához.
Szombaton Nimród csillagai alatt lép a Tejútra, így ezen a napon megnyílnak a dimenziókapuk, eljönnek a lelki beavatások és a szintemelkedés lehetősége. A Nap most halad el a Jászol csillaghalmaz alatt (Preasepe), most születik a Megváltó Fény! Este a Merkúr együttáll a Regulus csillaggal, az Oroszlán szívével, így a Feltételek Nélküli Szeretet sugárzó erejében töltjük ezt az időt! A Jupiter ugyanekkor áll együtt a Denebola csillaggal, az Oroszlán nemző részével, így ez az idő egyben a fényteremtés alkotó, kreatív ideje is! A Szaturnusz pedig ekkor éri el egzakt együttállását az Antares csillaggal, a Skorpió szívével! Világoszlopok és kozmikus fényteremtő erők együtthatásában ez a szombati nap mérföldkő a most zajló folyamatokban!
Vasárnap a Hold az Ikrek csillagzat alatt, az együttműködés, összefogás és az isteni minőség útjára lépés idejét hozza el. A Jupiter az Oroszlán csillagképből most lép át a Szűz csillagai alá – eljön a belső munkák, a nagy kalandokra indulás, a belső rendrakás ideje.
Mindeközben a Vénusz az Oroszlán Napútra hajló feje alatt a múltra való rálátás és a szeretet-szerelem-állapot idejét üzeni, a Mars pedig most halad el a Mérleg csillagkép második serpenyője felett, ami a jövő igazságainak megmérettetését mutatja! Most dől el, merre és hogyan visz tovább az utunk, mi az égi rendeltetés, mi igaz, a jövőre vonatkozóan!
Zentai Anna

Kép: holstee.com