2016. július 23.

Július 23. szombat

02

A Nap az Oroszlán jegyébe lépett, így ideje jött, hogy uraljuk sorsunkat, ha már rátaláltunk arra, mit is szeretnénk megteremteni. Mögötte a Rák csillagkép továbbra is a befogadó erők idejét üzeni. A Hold a Halak jegyében mély érzelmeket ébreszt ma, különösen a hajnali-reggeli órákban, amikor a két lélekbolygó (Hold és Neptun) egyesül. Ezek a mély megélések vagy azért jönnek, hogy felszínre hozva a fájdalmakat, megtisztítsuk és feloldjuk azokat; vagy azért, hogy bizonyosságot adjanak, merre is vezet az út. Egy lélekciklus végére érve, most van ideje kicsit visszavonulni, befejezni dolgokat, feltöltődni a Természetben, összegezni, számot vetni, elgondolkodni, hogyan tovább?
A kora délutáni órák felismerései, megértései a vállalt feladatokban és átalakulásokban segítenek. Az esti órákban úgy érezhetjük, lelkünk igazságra vágyik… legyünk türelemmel. A feltétlen szeretet és a tanulni tudás sokat jelenthet.
Egy fontos tanács a mai napra: az rendben van, hogy érezzük az erőt és merünk teremteni. De ha azért nem teszünk meg valamit, mert nem merünk és engedünk a félelemnek, mert újra és újra az áldozat szerepébe bújunk, akkor ne az égieket szidjuk, hanem lássuk meg, hogy saját felelősségünk kihasználni, vagy nem kihasználni a kapott esélyt. Ha olyan erőt érzünk magunkban, ami visszatart – akkor nem visszalépni érdemes, hanem változtatni az erők működtetésén, meghaladni azokat. (Vasárnap estétől így is, úgy is beindulnak a folyamatok.)
ZenTaiAnna
Kép: Nancy Pooler