2016. április 16.-17.-18.

westricla.tumblr pkom

Április 16. szombat – 17. vasárnap – 18. hétfő
A hétvégén a Hold az Oroszlán csillagkép alatt halad, így elmerülhetünk a Szer-elem állapotában, minden értelemben – szerelmet érezhetünk nem csak a kedvesünk iránt, de egy számunkra kedves tevékenység iránt, egy madárdal hallatán, egy virágzó fa láttán, a gyermekeink szemébe nézve, vagy pusztán magáért a létezésért.
Oroszlános időkben érdemes a múlt tanításaival, bölcsességeivel foglalkozni, mert világos rálátást nyerhetünk belőle. Így van ez az önismerettel is: saját múltbéli tetteinkből okulni, sorsunkat kezünkbe venni, magunkat (és nem másokat) helyes útra terelni és irányítani van idő.
Szombaton késő este érinti a Hold a Regulus csillagot, az Oroszlán szívét, így ezek az órák kiemelten a tiszta, feltétlen, igaz szeretet áramlásának jegyében telnek. Figyeljünk oda az „akkor/úgy szeretem, ha…„ kezdetű csapdákra és bármilyen kifogásról is legyen szó a szeretet ellenében (de tényleg bármilyenről), azt igyekezhetünk nyakon csípni és kipenderíteni. Vonatkozik ez arra a személyre is, akit a tükörben látunk.
Több inspiráló, serkentő erőt ad a szombat, de a vasárnap is hoz késztetést bizonyos változtatásokra. Vasárnap már a titkokba pillanthatunk, mélyebb megértés születhet bennünk. A Mars kora délután fordul kozmikus irányba – éppen a Skorpió szíve előtt torpan meg és vesz hátraszaltót, hiszen még annyi minden van, amit ki kell dolgoznunk magunkból, ami miatt nem indulhatnak még be igazán olyan erőteljesebb folyamatok, amelyekre már nagyon vágyunk, ami miatt az igazán nagy átalakulás még nem történhet meg.. Most lesz lehetőség, hogy belső erőnkkel rendezzük ezeket, a következő időszakban.
A vasárnap este lehetőséget ad arra is, hogy felüljünk egy kis érzelmi mérleghintára és megtapasztaljuk: mindkét oldal súlyára szükség van ahhoz, hogy élvezetes legyen a játék. A múltból tanulni, a jövőért tenni, ugyanolyan fontos – mindezt persze a maga rendelt idejében, nem pedig parancsszóra.
Hétfőre virradó álmaink erős érzelmi töltéssel, az adás vágyával érkezhetnek. A Mars után ma a Plútó fordul meg a karma útján és a csillagokkal kezd együtt haladni. A hétfői nap minden nagyobb átalakulásnak kedvez, tiszta utat enged a sorsfordító erőinknek! A Vénusz és a Szaturnusz tűz-trigonja segít, hogy minden olyan terhet, kötést, téveszmét, hiedelmet, ami eddig korlátozta a női kibontakozást, a párkapcsolati kiteljesedést, a termékeny és harmonizáló erők áramlását, mind levágjuk magunkról és még stabilabb, biztosabb állapotban, érzelmeinket megerősítve lépjünk tovább. Kiszanálhatjuk azokat a vágyainkat, amelyek nem is valódiak és rájöhetünk, mi az, ami igazán fontos a számunkra.


ZenTaiAnna

kép3: westricla.tumblr.com