2015. szeptember 09.

Szeptember 09. szerda – A szerdára virradó álmaink rásegítenek arra, hogy életünkből, jelen állapotunkból elengedjük mindazt, ami nem engedi, hogy szintet lépjünk. Mindazok a dolgok, amiket igazán szeretnénk, amiket már megírtunk magunknak, amik várnak ránk és kiteljesítenek, ott készülődnek valahol előttünk, az úton… de vannak olyan dolgok, amik foglalják a helyüket, így most ezektől először búcsúznunk kell, hogy helyet készítsünk valami magasabb szintűnek.
A Hold a Rák csillagképbe érkezett, a Zodiákus körön pedig az Oroszlán jegyébe. A szellem szintjén így a mai nap a befogadásról, a tudatunkba-gondolatainkba-lelkünkbe való beengedés kérdéseiről szól, a délután és az este pedig már a növelés-táplálás-éltetés jegyében zajlik. A lélek szintjén ma eljön a lélek uralásának ideje – ismét érezhetjük, hogy lelkünket csakis mi magunk uralhatjuk, ezt az irányítást más nem veheti át. Minden, amit küldetésünk útján elterveztünk, a szívünkbe van vésve, érzéseink mutatják az utat – ezek pedig egyéni, személyre szóló útmutatások, senki más nem érezheti azt, ami a szívben van.
Késő este éri el egzaktságát a Merkúr és a Plútó teremtő erejű kapcsolata, ami egy újabb próba által fejlődést, eredményt, átalakulást hozhat, ha bátran állunk a próbák elé. Gondolkodásunkban, önkifejezésünkben, megértés terén most van ideje gyökeres változásoknak, mélyebb titkok és működések megértésének, minőségi átalakulásnak. A Merkúr most ér a Szűzleány jövőbe lépő részéhez, így szellemi-kommunikációs élményeink már arról szólnak, hogy egy szebb, teljesebb jövő érdekében teszünk, élünk meg, mondunk ki és rendezünk dolgokat. Ez most összekapcsolódhat az életörömök megélésével és a kreatív, teremtő képességek kibontakoztatásával is. A sorsemelő erőnk pedig részben abban van, hogy biztosak vagyunk érzéseinkben, döntéseinkben és merünk változtatni, vállalni utunkat. Érdemes figyelni azokra az élményekre, amelyek most emberi interakcióink során mélyebben érintenek, mélyebbre mutatnak. A megérzések, a női-anyai minőség és a család most segíti ezeket a változásokat, tapasztalásokat. Teljes mélységeiben érthetünk meg fontos működéseket. Mindez új utakra vezet és közelebb emel céljaink eléréséhez.

Zentai Anna