2015. szeptember 08.

Szeptember 08. kedd – Teremtések, varázslatok, aratások…

…idejét éljük. Óriási segítséget adnak mostanában az égiek, ha figyelünk bensőnkre, érzékelésünkre. Mindhárom megváltói minőségbe vezető princípium most az égi sugallatok, a magas tudás és varázslatok aspektusát bírja. Mély, belső élményként jelennek meg ezek az élmények, a teljes átlátás-megértés, a magasabb összefüggések általi eredményre jutás, a látható mögé érzékelés.
A mai nap főszereplője az Uránusz, aki által bármilyen rendszert képessé válunk teljes egészében átlátni, megérteni. Vonatkozhat ez szellemi tudományokra, műszaki működésekre, kapcsolatrendszerekre, vagy életünk működésére. Érdemes most különös figyelmet fordítani a sugallatokra, ötletekre, visszatérő, tiszta vágyakra és motivációkra. Érdemes olyan dolgokban ötletelni, amiben kell, hogy előbbre jussunk, megoldást találjunk, vagy sikeresebbek legyünk.
Érdemes a lélek terheinek búcsút mondani, nem rögzülni semmihez, szabadon engedni a lelkünket. Ma tarthatunk olyan napot, amikor végiggondoljuk, mennyi mindentől vagyunk képesek megszabadulni, mennyi mindent tudunk elengedni, mi az, amire szükségünk lesz a jövőben és mi az, amire már nem. Ez alatt sokat tanulhatunk önmagunkról is.
A szeretet ereje és az akarat szabadsága egyszerre ösztönöz új életminőség megteremtésére, új korszak elindítására, rámutat régen várt örömök megélésének lehetőségére és sorsunk feletti hatalmunkra, amellyel élve végigvihetjük terveinket.
A Hold továbbra is az Ikrek csillagzat alatt halad, a nap második felében lelki megértést segítve. Ha vannak olyan napok, amikor megtapasztalhatjuk-tanulhatjuk, mit jelent „vállvetve” egymással, egymásért… akkor ez a nap éppen ilyen.

Zentai Anna