2015. október 19.

Október 19. hétfő – A Nap immár az Angyali Szűz csillagai alatt jár. A Szűz angyali része egy bezárt szárnyú, szelíd angyalt rajzol ki. A Hold a Bak jegyében és a Nyilas csillagkép alatt jár, így az égi tudás-folyam most nyitva áll, csak le kell hoznunk azt a mindennapok színterére. 

A hétfői nap a tisztázásnak, a dolgok oldásának kedvezően indul, napközben arra érdemes figyelni, hogy ne csak a felszínen, hanem a háttérből is érzékeljük, ki mit közvetít, gondol, érez, a szavakon keresztül. Ha van valami, aminek idejét érezzók, akkor hajrá, merjük megtenni! Mindezt persze kellő alázattal, céltudattal, megértéssel.

A Hold és a Plútó együttállása estére teljesedik ki. Lelki-érzelmi szinteken végletes, szenvedélyes megélések, óriási lelki erő érzékelése, érzések regenerálása, gyógyítása, illetve a belső otthonunk, lelkünk gyógyítása és lelki szintlépés is lehetséges. Mindez most az egyensúlyra törekvő, az elmúlt időszak helyzeteit lerendező beszélgetések által valósítható meg. 

Nagy ösztönzések is érkeznek a mai napon, amelyek alkotásra, kreatív munkára, önirányításra és a múltból való tanulás által a szeretet feltétlenebb, erősebb működtetésére inspirálnak.

Zentai Anna