2015. október 14.

Október 14. szerda – Sok nehéz helyzetben segítséget nyújtó nap lehet a mai. Lehetőség van arra, hogy harmóniát, egyensúlyt teremtsünk, megoldást találjunk ügyeinkre, előre mutató információkhoz jussunk. Ma kiderülhet az is, hol volt elakadás az életünkben, mit nem működtettünk jól, illetve az eddigi feladatokat hogyan oldhatjuk meg. A Hold egész nap az Angyal csillagkép alatt jár, érdemes figyelni a lelkünkre, hogyan érzékeljük, hogyan éljük meg ezt! Igen magas fokú tisztaságra, jóságra ösztönöznek az angyalok.

A mai nap alkalmas arra is, hogy előző életekben megélt élmények visszaköszönjenek, felszínre kerüljenek, tudhatóvá váljanak, vagy múltban megszerzett képességeket újra előhívjunk magunkból.

Mindezek az energiák annak segítenek elsősorban, illetve az tudja igazán kihasználni, aki képes szembenézni önmagával és az általa eddig működtetett magatartással. Amíg félünk sérülni, amíg jó képet akarunk mutatni, amíg nem merjük beismerni “hibáinkat” (nincs is hiba, de erről majd máskor..), addig nem jutunk előbbre. Ha viszont merünk látni és nem másokra mutogatunk, nem másokról beszélünk – akkor a fejlődés kikerülhetetlen.

Zentai Anna