2015. november 09.

November 09. hétfő – Egyre jobban érzékelhető már a Szaturnusz (valóban fontos értékek) és a Neptunusz (lélek és tudat mélye) bolygók teremtő aspektusa. Ha most azt érezzük, épp a legmélyeb érzéseknek, megéléseknek, értékeknek vagyunk híján – akkor nincs min csodálkozni. Eddig is ott voltak talán, csak nem ismertük fel, hiszen mélyen ülő blokkok, kötések gátolhatták, hogy engedjük őket magunkhoz, hogy engedjük mindezt áramolni. Most kellenek azok a mélyebb megélések, amik igazán erősen megérintenek, hogy elég mélyre tudjanak hatolni a feloldó erők. 
Vizsgázunk mostanság abból is, hogy feloldottuk-e a múlt kötéseit, megszabadultunk-e azon dolgoktól, amik nem vagyunk? Ha igen, akkor szép sikereket könyvelhetünk el – ha nem, akkor egyre sürgetőbb az oldás.
A Hold mindemellett a Szűz csillagképben jár a mai napon, de már a jövőbe lépő részénél, így a mai megéléseink arról szólnak, hogy a jövő érdekében tudunk meglépni, rendezni, megtenni dolgokat. Az esti órákban a Hold már az Angyal csillagai alatt jár. A Nap és a Merkúr együttállása (világos megértés és kommunikáció) továbbra is közeleg, közeleg… 

Zentai Anna