2015. november 04.

November 04. szerda – Több most zajló folyamat a hó közepéig húzódik, majd megjön a beindulás, vagy az átbillenés. Vonatkozik ez elsősorban a világos kommunikációra, a megbeszélni-megérteni valókra, a tudatalatti működések kitisztulására, egó vs. minden-egység harcaira. A Nap és a Merkúr egyre erősödő együttállása 17-én történik majd meg, addig a közeledés érzékelhető. 

A Nap már elhagyta az Angyali Szűz csillagait, de még nem ért a Mérlegbe, így hidat képez az angyali erőkkel felvértezve, az égi akarat és igazság irányába tartva. Mélyen alatta, a Hydra és a Kentaur csillagképek ragyognak, így most a saját belső ösztönvilágunkkal való szembenézés, küzdelem, és a tudatosodáson át a tudóssá válás idejét éljük (ha merjük).

A Hold az Oroszlán csillagképbe érkezett, ideje, hogy megvizsgáljuk saját működésünket, beismerjük esetleges hibáinkat (hibázni lehet, helyretenni, rendezni úgyszintén), uralni kezdjük az eddig csapkodó ösztönöket, erős kézbe vegyük életünk kormánykerekét és oda irányítsuk, ahol a szeretet, a maga feltétlenségében, igaz, tiszta fényében működni tud.

Z. A.

Kép: reflectionsontheuniverseandotherstuff.blogspot.com