2015. március 26.

Március 26. csütörtök – Nyílnak az érzékelés, az intuíció, az álmok kapui. A Hold a Tejúton jár, így az intenzívebb álmok mellett a lelki beavatások, mélyebb megértések és a lelki-érzelmi növekedés ideje is eljött.
A mai nap alkalmat ad arra, hogy a múltból hozott megbeszélni, kimondani, kinyilvánítani és megérteni való dolgaink megvalósuljanak. Igen mély szintekről (és szintekre hatóan) szállítódik az információ. Ha van olyan, ide kapcsolódó vágyunk, amit még nem valósítottunk meg, akkor ideje foglalkozni ezzel és ma is érvényes, hogy fel tudjuk ismerni és át tudjuk alakítani azokat a magatartásformákat, szokásokat, melyekkel nem szolgáljuk fejlődésünket. Ha van olyan titok, vagy számunkra bármely formában mélyre ható információ, melyről úgy érezzük, ki kell mondani, akkor itt az ideje. Az is lehet, hogy régi ismerősökkel nyílik újra lehetőségünk beszélgetni, vagy régi kérdéseket tudunk feszegetni, ez pedig lehetőséget ad arra, hogy megértsük, sőt, át is érezzük mindkét oldalt. Mielőtt elkönyvelnénk a másikat nem normálisnak, helytelennek vagy elutasítani valónak, először talán ismerkedjünk meg az ő működésével is! Az egyenesség, az akaraterő, a bátorság, a magasabb szintek, világok felé törekvés sokat segít a folyamatban.
Új dolgok elindításában sokat segítenek a visszatérő, vagy múltban már megélt tapasztalatok. 18-19 óra tájban jön el az ideje annak, hogy felvállalhatunk valami olyat, ami kiemel az átlagból. Az este ezt követően már az elengedésé, az önlegyőzésé, a fénymunkáé.


Zentai Anna