2015. március 07.-08.

Március 07. szombat – 08. vasárnap – Ezen a hétvégén az esztétika, a kifinomultság, a külső szépség, a művészi érzék dominál. A romantika és az érzékenység most nem áll távol tőlünk, a túlagyalást viszont érdemes elkerülni, a cselekedetekben pedig nem érdemes sokáig mérlegelni, jót tehet a tettek mezejére lépni és önmagunkért kiállni. Továbbra is érvényes, kimondatlan szabály: nem mások elvárásainak, csakis önmagunknak érdemes megfelelni.
Néhány segítő kulcsszó a hétvégéhez: bátor önkifejezés, összegzés és lezárás, egyensúlyteremtés, belső tartalom meglétére való koncentrálás (a külső és a látszat követelése és elvárása helyett).
A Hold e napokban a Mérleg jegyében jár, így erősíti a most aktuális párkapcsolati átrendeződést és szintlépést (különösen vasárnap, a nap első felében és a déli órákban). Ideje kilépni megkövült dogmákból és felvállalni igazi önvalónkat. Az önismeret, az igazság, a megbocsátás és az engedő szeretet most is segítő erőivel támogat e folyamatban.
Bármilyen változás zajlik, annak lényege az, hogy magasabb minőségbe segítsen. Közelebb ahhoz, ami a célunk – és ahonnan eredünk.


Zentai Anna