2015. június 29.

Június 29. hétfő – A Nap és a Mars együttállása a Rák jegyében már távolodó, de még bőven működik. A lélekcsaládok egymásra találása, a családban-anyaságban való fejlődés, teremtés ideje ez, ezzel együtt egy magasabb útra lépés lehetősége is jelen van, amelyen járva már az isteni rendeltetésnek megfelelően élhetjük és működtethetjük kapcsolatainkat.
Hétfőn éri el tetőpontját az érzelmi-női-párkapcsolati tisztító folyamat. Most érdemes figyelni a bevillanó sugallatokat, gondolatokat, ötleteket, meglátásokat is. Bátran engedhetünk az érzékek felszabadulásának, ugyanakkor egyre jobban érthetjük, hogy a valódi beteljesülést a belső tartalom adja.
A Hold a Skorpió és a Kígyótartó csillagképek alatt jár, így most van ideje a legmélyebb átminősítésnek, átalakításnak és ezzel együtt a gyógyításnak-gyógyulásnak is. Késő este a vörös Antares csillag alatt halad el a Hold, ami a Skorpió szíve – ez az ideje annak, hogy a szeretet és az igazság jegyében az igazán mély átalakulásokat, változtatásokat megéljük.
Zentai Anna