2015. január 22.

Január 22. csütörtök – A Hold a Vízöntő csillagkép alatt halad, a mai nap a múlt terheinek letételéről, a már lezárult karmikus körök elengedéséről, illetve az eget-földet összekötő információs hídon való megismerésről szól. Ma még erősebben tudatosíthatjuk, hogy életünk teremtői saját magunk vagyunk. Ha felismertük, mitől érdemes szabadulni, mi visz előre – a következő lépés, hogy minden egyes teremtő gondolattal, szóval és cselekedettel ezért dolgozunk.
Az érzések, érzelmek, továbbra is előkelő helyen állnak tapasztalásainkban, főleg a nap elején és végén. Napközben ez a terület inkább egy kis próbatételnek van kitéve, ami viszont fejlődést hoz. Ideje tanulni a tapasztalatokból, számot vetni a múlttal, kilépni az önsajnálatból, lezárni egy fejezetet és megerősödni önértékelésünkben. Az égiek megmutatják, mi életképes, mi viseli az égiek áldását életünkben. Estére az érzelmek mélyülése és kiáradása jön el, érzékelő képességünk fokozódik. Ha ideje van valami rég eltemetett sérülést kidolgozni, feloldani lelkünkből, akkor ezzel találkozhatunk, ám az is lehet, hogy mély és szenvedélyes érzelmeket élünk meg. A szexualitásban most oly mély élményeket szerezhetünk, amely a belső hazatérés ízével és egy más dimenzió érzékelésével kecsegtet. Ha erős féltést, kétséget, félelmet, önzést tapasztalunk magunkon, ideje ezzel szembenézni, magunkban alaposan megvizsgálni, nem elfordulni tőle, nem a másikra mutogatni, hanem megkeresni ennek múltbéli eredőjét és oldani, vagy az árnyakkal szembenézve megismerni azokat. Amit igazán ismerünk, attól már nem félhetünk.
Lezárás, összegzés, tisztítás, függetlenedés ideje van. Bármihez is ragaszkodtunk eddig, sokkal jobb érzés lesz szabadon engedni azt, mint tovább cipelni. Az égiek arra is tanítanak, hogy képesek legyünk önzetlenül adni.
Plusz egy adalék, úgy általánosságban: hónapokon át arról szól most az idő, hogy a múltban magunkba fogadott mérgeket (bármi is mérgezze lelkünket, testünket, szellemünket) végre kitisztíthatjuk magunkból. A külső-belső tisztítás meghozza a gyógyulást.


Zentai Anna