2015. február 27.

Február 27. péntek – Mai álmainkban megjelenik a felfényesülés és az egyensúly üzenete, megmutatkozhat, hogyan állíthatjuk vissza a termékenységet, hogyan tehetjük újra működővé dolgainkat, illetve az is, hogy mennyire fontos azonos időt eltölteni a belső-spirituális és a külső-anyagi síkokon. A nap folyamán, dél körül a Hold együttáll a Betelgeuse csillaggal, a harcosnő, az amazon erejét érzékeltetve. Ezek az órák a felvállalás idejét üzenik – itt az idő eldönteni, hogy járjuk-e azt az utat, amely kiemel az átlagból, amely magasabb szintű küldetéssel bír? Ezt követően már az elengedés órái következnek.
A Hold az Ikrek légies jegyében jár 14 óráig, majd átlép a Rák jegyébe, így ettől kezdve már érzékenyebbek, intuitívabbak, óvatosabbak lehetünk. A család, az anyaság, az anyai minőség kap nagyobb szerepet. Lélekben fontossá válik, hogy a teremtő hármasságot megfelelően és kellő időben működtessük: van ideje a befogadásnak, de el kell dönteni, mit fogadunk be és mit nem; van ideje a táplálásnak, a megtartásnak; és van ideje az elengedésnek, a leválásnak is.
A tisztázó beszélgetések és felismerések mostanában elmélyítenek az önismereti úton. Az igazi megvilágosodások saját magunk megismeréséről szólnak. A mai nappal a beszélgetéseket tekintve – mivel a Merkúr a Vízöntő csillagkép alá érkezik – a múlt tisztázása, a múltból visszaköszönő terhek letétele jelenik meg. Párkapcsolati szinten továbbra is a visszatérő sablonok felismerése a fontos (elsősorban önmagunkban – mi az a magatartásforma, amiért újra ugyanaz és ugyanaz történik meg velünk? – hiszen ezt nem a külső körülmények generálják, hanem saját magunk). 
A jelenleg hátráló Jupiter a Zodiákus körön az Oroszlán jegyében tartózkodik, ám ha valóban az égboltra tekintünk, akkor észrevehetjük, hogy az Oroszlán csillagzatot már elhagyva, visszatért a Rák csillagkép alá. A Rák harmadik ágánál az elengedő szeretet gyakorlását hozza el. E napokban az elengedés és a múlt tisztázása általi felszabadulás üzenetei érezhetők. Ideje leválni, függetlenedni, szabadulni, energiáinkat már nem a rég nem működő minőségekre pazarolni, hanem helyet-teret készíteni a szebbnek, jobbnak, élhetőbbnek!


Zentai Anna