2015. február 26.

Február 26. csütörtök – Reggel érdemes lassan ébredni, álmainkon elmerengni, vagy feljegyezve őket, később elemezgetni. Elengedésről, tisztulásról, saját mélységeinkre való rálátásról szólnak. Akarás helyett akár követhetjük is a lehetőségeket – nem biztos, hogy az hoz harmóniát és feloldódást, amiről azt gondoljuk, az is lehet, hogy egy teljesen más cselekvésben találjuk meg azt. Az azonosságokra továbbra is érdemes figyelni, az egység, a hasonlóság titkainak kutatása is hoz felismeréseket.
Rengeteg ösztönzést, késztetést kapunk mostanság, ami nem azért jön, hogy elmenjünk mellette. Ha valami megbolygat, megérint, feltüzel, arra érdemes figyelmet szentelni és elgondolkodni azon, hogy mennyire fontos is magunkba nézni, megerősödni hitünkben, önbizalmunkban. Ez az időszak, bizony, még erősen a befelé való fordulásról, az önmagunkon való dolgozásról szól. Ahhoz, hogy szép, új dolgok induljanak el, nekünk kell alakulni és most kapunk rálátást arra, hogy miben, hogyan is.
Érzelmi kapcsolatainkban, férfi-nő viszonyainkban ez az időszak lehetőséget ad arra, hogy felismerjük, hol szoktuk kikerülni a problémák megoldását, vagy hol rontottuk el eddig a dolgokat. Itt az idő változtatni ezen.


„Könnyebb mindenkit szeretni, mint egyvalakit. Az egész emberiséghez fűződő szeretet nem kerül többe, mint néhány frázis. Az embertársunkhoz fűződő szeretetért azonban áldozatokat kell hoznunk.”
(Peter Rosegger)

Zentai Anna