2015. február 11.

Február 11. szerda – Sokan tapasztalhatjuk mostanában, hogy a gyermekek körül forognak az események és a gyermekek nagyon fontos üzeneteket hoznak. A Merkúr bolygó képviseli a gyermeki minőséget és a Vízöntő jegyében járva, az égbolton most szinte megállva, ez a tiszta gyermeki minőség még erőteljesebben érződik. A gyermekekkel kapcsolatos helyzetekből rengeteget tanulhatunk, ha képesek vagyunk tovább látni az orrunknál – és a mai skorpió Hold is épp ennek idejét mutatja! Vagyis nem elég a látszatra figyelni – sokkal több van mögötte! A gyermekek sokszor nem közvetlenül, hanem közvetve tanítanak. Tiszta tükrök, akik a környezetük minden történését visszarezgik. Ami velük történik, sokszor nem róluk szól, hanem tükre annak, ami körülöttük zajlik. Érdemes ezt meglátni. Közvetve tanítanak arra, hogy nem egymást lehúzva, nem egymás ellenében, hanem egymással összefogva, együtt érdemes megoldást találni!
A mai napon beindulhat a kommunikáció, az információk áramlása, méghozzá a tiszta, őszinte információké. Elindulhat valami fontos az emberi kapcsolatokban, a megismerés terén, a kereskedésben vagy az írásban.
A mai napon segítve érezhetjük a küldetésünk, feladataink felvállalását, az önértékelést, a szenvedélyeink megélését. Kihívást jelent, de fejlődést hoz, ha merünk rálátni önmagunkra. A nap második felében az érzelmek, a harmónia, a szerelem óráit éljük, belső késztetést érzünk a rejtett működések kutatására, a meditáció a kellemes oldalát mutatja. Érzelmi életünkben késztetést érezhetünk arra, hogy valamit átalakítsunk, megújítsunk.


Zentai Anna