2015. február 21.-22.

Február 21. szombat – 22. vasárnap – A termékenység és a növekedés bolygóinak, a Vénusznak és a Marsnak az együttállása teljesedik ki vasárnap, kora reggel (Magyarországon 06:14-kor). A hétvége így a szerelem és az új kezdetek jegyében telik.
Kitűnő időszak ez valami új elindulására, amelyben benne van a szeretetünk, szerelmünk. Szombaton az előrelépések kulcsa továbbra is a múlt és az eddig működtetett viselkedésformák elengedése. Még mindig aktuális, hogy az újfajta, számunkra is szokatlan, más és különleges, szabadabb nézetekre érdemes nyitottnak lenni. Tisztázó beszélgetéseknek, lelki megnyílásnak is kedvez ez a nap. Az esti órákban érdemes az önmagunkra való rálátást gyakorolni és figyelmet fordítani a hirtelen beugró képekre, sugallatokra. A megértés hoz megoldást, vagy útmutatást.
Vasárnap áll együtt a Nap a Vízöntő csillagkép legfényesebb csillagával, a Sadalmelik csillaggal, aki az egész csillagzat eszenciáját hordozza. A cselekvő tisztítás, a terhektől, vagy lehúzóan befolyásoló dolgoktól való aktív szabadulás ideje is ez, minden szinten. Bármiről is legyen szó, ami nem hagyta eddig tisztán áramoltatni a szeretetet, az információkat, az életerőt, vagy szennyezte életterünket – ezt most kiiktathatjuk.
A vasárnapra virradó álmok is az új elindulás, a magasabb szintre emelés üzeneteit hozzák el. Az önérvényesítésről is szólhat ez az állapot – magyarán arról, hogy az a valaki, aki bennünk él, aki a Teremtő által bekódolt képességekkel, motivációval és egyéniséggel bír, teret kapjon, működjön, éljen. Most vehetjük magunkhoz azt a hitet, akaratot, szellemi emelő erőt, amellyel bármely (belső) akadályt képesek vagyunk leküzdeni (hiszen valójában minden belülről ered). Most indulnak útjukra és kezdenek kicsírázni az eddig megpihenő érzések és motivációk.
Közeledik már az az idő is, amikor egyértelműen szembe kell néznünk igaz vágyainkkal, legmélyebb álmainkkal és nekimenni az önkorlátozó félelmeknek, semmissé tenni mindazt, amitől addig tartottunk, hogy küldetésünk beteljesedhessen! Álmodni és remélni érdemes, ám az anyagba lehozni az álmokat, tőlünk is munkát kíván: felvállalást, érettséget, alázatot, hitet és a régi, fénytelen, lehúzó minőségek elengedését!


Zentai Anna

Tisztító tevékenységek ideje lévén, tér- és test tisztításához egyaránt ajánlom a következő hanganyagot, amely visszasegít az egységbe, tisztítja és harmonizálja a teret, a csakrákat, semlegesíti az elektroszmogot, beindítja az öngyógyító folyamatokat:
https://www.youtube.com/watch?v=j2smivRDSxQ