2015. december 29.

December 29. kedd – Mágikus kapuk nyílnak a mai napon. A fényes Nap és az érzékfeletti érzékelés planétája, a Neptunusz kapcsolódik össze (egzakt idő: 14:27) és ezzel megvilágításba kerül a lelkünk mélye, fokozódik az érzékelés. A földies bak Nap és a vizes halak Neptun által most könnyen egyensúlyba hozhatjuk a gyakorlatias, anyagi oldalt és a képzeletgazdag, fantáziadús, érzékeny lelkit. A Nap mögött a Nyilas csillagkép azon része ragyog, amely a Tejútról veszi fel a magas égi energiákat és tudást – a Neptunusz mögött a Vízöntő jövőt tisztító hulláma pedig a mélységes, belső feloldódás és szabadulás üzenetét hozza, egy szebb jövő érdekében.
A Hold az Oroszlán csillagkép alatt haladva ösztöneink, belső világunk uralásának idejét mutatja. Eddigi tetteinkből sokat tanulhatunk ma. Este 19 és 21 óra között a Hold elhalad az Oroszlán csillagzat szíve, a Regulus csillag alatt – az esti órák így ma a feltétlen szeretet áramlásában telnek!
A Vénusz ma áll együtt a Mérleg csillagkép második serpenyőjét jelképező csillagával, így érzelmi kapcsolatok, párkapcslatok, érzékek és nőiség terén a mai napon kerülnek mérlegre a jövő igazságai! Figyeljünk arra, mire rezonál a lelkünk, mert pontosan érzékelhető, hogy mi igaz és helyes az égi rendeltetés szerint, a jövőre nézve!
A Merkúr és a Mars fénykapuja is ma tárul ki, 16 óra környékén. A Merkúr lassan kilép a Nyilas csillagképből, de még bőven a Turul alatt jár, így az égi üzenetek szállítása, áramlása most folyamatos. Beavatást adhat a titkos tudásba, révülés vagy álom során különösen. A Mars ugyanakkor a Szűz jövőbe lépő részénél jár, már az angyalok munkáját erősítve – itt szintén a jövő építésére van lehetőség, a szellemi emelkedés, az akaraterő, a fény felé törekvés által. Hétköznapi szinteken, a kommunikáció és az akarat, a közlés és a bátorság, a gondolat és az erő kapcsolódnak össze.

ZenTaiAnna