2015. december 11.

December 11. péntek – Hajnalban válik egzakttá a Mars és az Uránusz szembenállása, amely a Plútóval kiegészülve alkotja most a megváltás háromszögét. Hogy kinél hogyan nyilvánul meg, az egyénileg különböző. Aki már eddig is elfogadta a kihívásokat, az élet hozta helyzeteket, az időnkénti nehézségeket, amik a teljesség felé vezetnek és jó változásokat hoznak, az jól sáfárkodott az energiáival, a feladatok, az erők eloszlottak. Aki kerülte a szükséges változásokat, vagy küzdelmeket, annak most erősebben üthet be az utóbbi időben felhalmozódott energia.

Van úgy, hogy kopogtat valami az ajtón, amit be kéne engednünk, hiszen épp rá vártunk, vagy arra, ami abból következik. Mi pedig csak várunk, várunk, zárva tartjuk az ajtót, nehogy belépjen, holott nem véletlenül küldték nekünk az égiek. Ez esetben eljött az a pillanat, hogy az a valami nem vár tovább és tetszik-nem tetszik . Betöri az ajtónkat, hiszen kötelessége az életünkbe lépni és jó következményekkel járni. Ezért is érdemes nem csak azt nézni, hogy mi történik, hanem azt is látni, hogy miért történik és mi lesz belőle.

Az Uránusz üzeni, hogy mindez hirtelen, váratlan élményeket garantál, másrészt a mögötte látható csillagképi háttér – visszaúszó hal fonala – mutatja, hogy karmaoldásról van szó. Végre letehetünk, elengedhetünk valamit, ami már csak teher volt, amivel nincs több dolgunk. A Mars – bár a Vénusz uralma itt kiegyensúlyozza, csillapítja energiáit – erőként jelenik meg. A Kos-Mérleg tengely új korszak nyitását is adja a történések által, különösen párkapcsolati értelemben. A háromszög csúcsán álló Plútó a minőségi szintemelkedés realizálódását üzeni, akár úgy is, hogy ehhez önnön határainkat kell meghaladnunk, vagy ha másképp nem megy, hát a sors kikényszeríti, hogy változtassunk, a saját érdekünkben).

 

Pénteken emellett 11:30-kor teljesedik ki az újhold, aminek energiáiban a megújulás, az új kezdetek kapnak teret. A Nyilas jegyében történik mindez, így a felsőbb világokkal való kapcsolatunkat, a magasabb összefüggések megértését is segíti. Kitűnő lehetőség, hogy rálássunk életünk és a történések igazságaira és beinduljon egy olyan belső folyamat, amelyen haladva még közelebb kerülünk Istenhez.

 

ZenTaiAnna

Kép: Playbuzz.com