2015. augusztus 13.

Augusztus 13. csütörtök – A ma reggelre virradó éjszaka érdekes és intenzív álmokat hozhat. A rendről, az egészségről, az Egység és harmónia megéléséről, mély lelki dolgok tisztázásáról és a megnyílásról, (be)fogadásról is szólhat. Angyali üzenetek, sorsunk önálló, szabad uralása, mind megjelenhetnek álmaink során, de napközben is. 
Ez a nap erős Tűz-energiákat, lelkesítő élményeket hoz és segít, hogy tágítsuk tudatunk határait. Ideje annak, hogy nagy felfedezéseket, felismeréseket tegyünk, egészében rálássunk bizonyos működésekre, vagy elindítsunk valami új, különleges, modern, nem szokványos dolgot. Kaphatunk ösztönzést arra is, hogy eddigi korlátainkból kiszabadulva, letegyünk karmikus terheket és szabaddá váljunk. Ez is egy olyan nap, amikor érdemes (és örömteli) megnyílni olyan gondolatokra és magatartásra, aminek eddig ellene voltunk, ám bebizonyosodik, hogy épp ezzel van dolgunk. Szellemi képességeink most különösen jól működhetnek.
A Hold a Rák csillagkép alatt halad el, így e nap folyamán lélekben végigjárjuk az otthonteremtés, az új élet születésének-indulásának mindhárom fázisát: a megnyílást, a növesztést és az önálló útra engedést.

Zentai Anna
Kép: Ewa Miarczynska