2015. augusztus 15.-16.

Augusztus 15. szombat – 16. vasárnap

 

 Ez a hétvége különleges és szép lehet, az élet örömeit, a napos oldalt, az érzékek részére jóleső élményeket most megtapasztalhatjuk. Azok számára, akik még nem teremtették meg maguknak az élet élvezetét, inkább az igény, a vágy nőhet erre.
Szombaton a Hold a Jupiterrel, a Nap pedig a Vénusszal áll együtt. Az érzékelhető igazságok, a szeretet bölcsessége, az adás és fogadás, a megbocsátás és jótevés idejét éljük. A háttérben az Oroszlán szívének ragyogása a feltétlen, önzetlen, elvárásoktól mentes, tiszta szeretet áramlásának idejét üzeni. Ami nem eszerint működik bennünk, csak az tud megsebezni. Ám most sokkal inkább a kellemes és érzésekkel teli oldal mutatkozik meg. Ráláthatunk lelki és családi működésekre, megnő bennünk a segítség vágya. Fontos, hogy ne csak adjunk, kapni is merjünk, hiszen enélkül az áramlás elzárul! Ideje elfogadni minden égi-földi jót, amit csak elénk hoz az élet.
A ragyogás és kiteljesedés szimbóluma is a Nap, aki a Vénusszal együttállva a nőiségben, a párkapcsolatban, a testi jólétben és a művészi alkotásban való kiteljesedést üzeni. A kapcsolati működésekre ráláthatunk, és most különösen fontos, hogy gyakoroljuk a sorsunk feletti irányítást az érzelmi-emberi kapcsolatokban és működtessük a szeretet erejét-érzését bármiben! A termékenység bolygója és fényes csillagunk együttállása most kiemelt lehetőséget ad a szeretettel és fénnyel való teremtésre! Ugyanekkor a mély megértések, mély beszélgetések és a helyzetek teljes átlátása is jelen van. Kommunikációinkban a szenvedélyesség és a változásra való képesség fontos szerepet kaphat. Mindezek mellett a Mars szombaton halad el a Rák fényes csillaga, az Altarf előtt, amely a tekintet, a figyelem elhelyezését jelképezi. Hova figyelünk, mire nyílunk meg, mit fogadunk be? Ezen a hétvégén ezek fontos kérdések.
Vasárnap az álmaink mélyebb üzeneteket hoznak, lelkünket megérintik. Napközben is intenzív a lelkünk és ma van ideje annak, hogy érzéseinket kinyilvánítsuk, kellően kifejezzük. A rendező beszélgetéseknek, családi és lelki dolgok megvitatásának, írásnak, aprólékos munkáknak és a racionális értelmezést kívánó dolgoknak kedvez a kora délután.

Zentai Anna