2015. augusztus 08.-09.

Augusztus 08. szombat – 09. vasárnap

 Új világot teremtünk magunknak és ezzel együtt a régi minőségek elengedése zajlik. A Nap a hétvégén azt a csillagmesét illusztrálja, amikor tisztán rálátunk arra, mit, hogyan és miért érdemes elengednünk. Ha felfedeztük, mi is ez, engedjük bátran!
A Hold a Bika, majd vasárnap a Nimród csillagkép alatt is halad. Lelki szinteken vetünk, alkotunk, gyarapítunk. Termékeny erők mozognak, szombaton a bőség, majd vasárnap a belső fénymunkák ideje jön, amikor minden erőt megkapunk ahhoz az égiektől, hogy győzelmet arassunk önmagunk felett.
Most is érdekesen más lesz e két nap: szombaton a lelki stabilitásunk, magabiztosságunk fontos kulcs ahhoz, hogy szeretni merjünk és nagy dolgokat alkossunk! A Hold teremtő aspektusban áll az Oroszlán szíve alatt csoportosuló bolygókkal, így érdemes nyitott szívvel fogadni bármely kihívást (emberi fejlődésünkben), és a feltétlen szeretet, az elfogadás, az igazság, az önuralom erényeit működtetni. A vasárnap merőben más lehet: nyugalmasabb és kellemes megélésekkel teli, jöhetnek sugallatok, ötletek is.

Zentai Anna

Kép: Corey Wolfe