2015. április 11.-12.-13.

Április 11. – 12. – 13. – A hétvégén vonult át a Vénusz a Fiastyúk csillaghalmazon (Pleiadok), ami az égbolt legtermékenyebb területe, az energiák itt tudnak egyesülni és óriási termékenyítő erő áramlik ekkor. Vasárnapra a Merkúr, majd hétfőre a Nap is elérkezett a Halak csillagképben járva, a felfelé úszó, hazatérő halacskához. Ezzel az erővel már kiemelkedhetünk a múltba visszahúzó minőségekből, ideje maradandót alkotni, jól végzett munkáink gyümölcseit élvezni.
A hétvége hozhatott mélyebb felismeréseket, tisztázásokat, oldódásokat is. A Hold hétfőn a Bakban, majd 15 órától a Vízöntő csillagképben is halad, így ideje visszatérnünk a munkához és végezni az eddig félretett, vagy várakozó feladatokat. A feladatok vállalása általi szabadabbá válás érezhető a mai nap második felében és a múltból maradt terhek letétele.
Az önzetlenség, az odaadás, a szeretet áramlása, az elfogadás fontos a mai napon, ha mégis nehéz helyzet adódna, megoldást hozhat, ha nyíltabban, egyenesen, önmagunkon erőt véve, tudatosabban viselkedünk és képesek vagyunk áldozatot hozni. Először gondolkodjunk – azután cselekedjünk!


Zentai Anna