2014. szeptember 11.

 Szeptember 11. csütörtök

 A szerdára virradó álmok idején az érzéseken át érkező üzenetek, az álmok és intuíció felelőse, a Hold áll együtt az Uránusszal, a magas szellemiség és bevillanó ötletek bolygójával. Álmainkat ezért is érdemes lesz figyelni – vajon milyen üzeneteket küldenek most az égiek? Az együttállás a visszaúszó hal fonalánál lesz látható és a magasabb szférákkal való kapcsolódást, a magasabb működések, igazságok megértését is biztosítja. Vajon milyen érzés, milyen ötlet, gondolat, vágy tér most vissza hozzánk a múltból? Mi az, aminek elengedése által a lelkünk felszabadul és szárnyalni kezd?

A mai napon sokféle működés és feladat megértése is aktuális. Személyiségünk érik, fejlődik, ideje van, hogy vállaljuk és végezzük a vállalt munkáinkat, döntésre jussunk, illetve felfedezzük a munka szentségét. Tetteinkhez most türelem, megfontoltság és kitartás társul. Még a nehezebb feladatokat is könnyűszerrel végezhetjük. A sors előtt fejet hajtani, alázattal lenni, most szintén könnyebbséget hoz, előre segít.
A Nap közeledik a Denebola csillaghoz, az Oroszlán farkához, így e csillagzat vége felé jár és a fényteremtés idejét is adja. A Hold a Halak csillagfényében vonulva, egyszerre kerül kapcsolatba a visszafelé úszó hal fonalával és a felfelé úszó, hazatérő halacskával. A fel(ül)emelkedés most bármilyen értelemben könnyen megy. A Jupiter a Rák ollójához, az Acubens csillaghoz közelít (19-én pénteken egzakt az együttállás), így jogi ügyekben, nézeteinkben, hitrendszerünkben, egyaránt valaminek az elvágása, elhagyása közeledik. Ami az utóbbi hónapokban érni kezdett bennünk, most megszülethet, illetve ami megszületett, most önálló életet kezdhet élni.
 
Zentai Anna