2014. szeptember 16. – 17.

Szeptember 16. kedd – 17. szerda

 Keddre virradó álomüzeneteinkben ott lehetnek a jövőről és céljaink eléréséről szóló, beavató üzenetek, a múlt elengedését segítő erők és az angyali üzenetek. Érzékelhetjük, hogyan tud a lelkünk tisztán, szabadon, terhek nélkül szárnyalni, hogy nem a kötés, hanem a szabadság jelenti a biztonságot is. Vagy azt, hogy ami előre visz, az a lelkünk hívó szava.
A keddi nap mindemellett csendesebb lehet, még a várakozás, türelem, beérés állapotában vagyunk. Szellemi és lelki szinteken viszont zajlik a felvállalás, majd az elengedés folyamata. Az életünkben már megjelent magasabb minőségeket, amelyre vágyunk, igényünk van, most tudjuk vállalni, de most biccenthetünk rá egy-egy nagyobb, nemesebb feladatra is.
SZERDÁN már mozgalmasabb lehet a nap, aktívabb a tapasztalás útja. Az álmokból ismét érdemes kiindulni, itt is erős az angyali segítség és sugallatok jelenléte. Fordítsunk figyelmet érzelmi inspirációinkra! Napközben a lelki egyensúly és stabilitás megteremtése nagy segítség, bátran álljunk elébe az intenzívebb megéléseknek is! Fontos kérdés lehet az, hogy miben vagyunk otthon, honnan ered egy adott helyzet és egyúttal, hogy merre tartunk, mik a céljaink? Ha valamit robbanni engedünk, azok legyenek az érzéseink és átéléseink! Estére mindenre megjön a megoldás, helyreáll a béke, a harmónia. Ugyanakkor, ha felismertük – bármily kellemetlen is – hogy mitől érdemes szabadulnunk, akkor eljön a tisztázás ideje. A megkönnyebbülés és a tisztítás olykor erőpróbát is jelenthet, de az új kezdet és a megkönnyebbülés jár vele. Most érdemes továbblépni!
A Nyilas jegyébe lépett Mars e napokban már eléri a Skorpió és a Kígyótartó csillagképek mágikus, misztikus erőkörét. A Skorpió által a lélek és tudat mély, belső világába kerülnek azok az erőink, melyek a fény felé törekvés képességét, erejét, tüzét adják. A Tejútra lépés előtti fázisban vagyunk, amikor lehetőségünk van levágni, leküzdeni magunkról minden olyan megnyilvánulási formát, mely nem felel meg isteni lényünknek. A Kígyótartó csillagfényétől átitatott Mars pedig a gyógyító erőt közvetíti a marsikus elemeken és tevékenységeken keresztül: a tűz, a kiégetés, az energikus tevékenységek is segítenek a gyógyulásban, a betegségek levághatóvá válnak, a bátorságnak és az akaratnak kifejezetten megnő a szerepe! A határozott, bátor törekvések (nem vakmerőség), a saját akaratunkért, vágyainkért való egyenes kiállás most sorsemelő erő bennünk!
A Kígyótartó üzeni azt is, hogy ösztönös megnyilvánulásaink felől is mi magunk döntünk, indulatainkat nem kívülről mozgatják, hanem mi magunk tartjuk kézben és döntés kérdése, mikor, hogyan hagyjuk őket működni. Ez a helyzet az ősz nagyobb részében aktuális. Mindemellett a Jupiter közelít az Acubens csillaghoz, az elengedés folyamata pénteken tetőződik, élesedik az égi olló a már méltatlan minőségek levágásához. Tegyük ezt szeretettel, bölcs elfogadással!


Zentai Anna