2014. szeptember 06. – 07.

Szeptember 06. szombat – 07. vasárnap

 Ezen a hétvégén minden újra és frissre fogékonyak vagyunk, könnyen változtatunk, újítunk és a kreatív erők is fokozottan működnek! Itt az ideje alkotni, ötletelni, készíteni érdekes, hasznos, akár különleges dolgokat. A Vízöntő jegyében járó Hold a lelki-érzelmi-családi ügyek tisztázására, megtisztítására ad lehetőséget. Ideje felkeresni a barátokat, nyitni egy kicsit a közösség, a társas programok felé. Aki mégis úgy érzi, az elvonulás ideje van a számára, annak javasolt a böjt és a belső tisztítgatás, legalább vasárnap. Habár hétvége van, bármilyen értelemben ideje van nekiállni azoknak a munkáknak, feladatoknak is, amiket régóta halogattunk. Legyen az szakmai, magánéleti, otthoni teendő, érdemes tenni a dolgunkat, hogy a már kint várakozó, friss energiák mihamarabb beléphessenek. Aki nagyobb lépésben gondolkozott eddig, most vállalhatja fel igazán a döntését.

Szombaton érdemes megvitatni az érzelmi ügyeket, akár humoros formában is. A mai beszélgetések sok erőt adhatnak, lelkesítenek, letisztulást hozhatnak. Bármi is terhelte eddig lelkünket, most érezhetjük: amikor rátalálunk az igazságra, rálátunk a valós működésekre, az a léleknek is szabadságot ad.

Vasárnap a Hold a vállalás és a múlttól való tisztulás idejét hozza el, frissítő permetet ad a léleknek, a gyermeki megújulás energiáit közvetíti. A Mekúr is a múlton való továbblépést segíti, a Szűz csillagkép alatt. A Mars ugyanakkor a férfias, tüzes, lendületes élmények és erők által a jövő igazságairól üzen – most áll együtt a Mérleg gamma csillagával, így a jövő kérdései, a jövő érdekében történő átalakulások is terítéken vannak és ha valóban az égi rendeltetés szerint működtetjük őket, akkor óriási erőt adnak. Különösen vasárnap este, amikor a bátorság, az egyenesség, az őszinteség meghozza jutalmát. Akiben pedig kíváncsiság támadna mélyebb titkok tisztázására, az önmagában keresgéljen, mert ott fog találni olyat, ami igaz, érdembeli és megnyugtató és még segíthet is egy szebb jövő megteremtésében.

Zentai Anna