2014. október 28.

Október 28. kedd – A női és férfi energiák, a tetterő és az érzések, a cselekvés és az ösztönösség ma erős egységben olvad össze. Az érzések, az erőteljesség most is működnek, de a szokásosnál visszafogottabban, vagy céltudatosabban, összeszedettebben. A mai nap kedvezően segíti azokat a folyamatokat, amelyek arról szólnak, hogy az eddig mélyre temetett, kellemetlennek tartott dolgokkal szembenézzünk és tisztázzuk, oldjuk őket.
Olyan inspirációk érhetik ma a lelkünket, amelyek a legmélyebb rétegeket szólaltatják meg és arra késztetnek, hogy mindent átalakítva, cselekvően tegyünk azért, hogy életünkben harmónia és egyensúly uralkodjon. Vagy sarkallhatnak égi testvéreink a jövő érdekében történő nagy tisztázásokra is. Az is lehet, hogy még a folyamat előkészítő fázisában, egyszerűen megmutatkoznak a tisztítandó dolgaink, azok a minőségek, melyektől ideje szabadulni. A mai nap visszafogott örömei, a szebb jövő előszele, izgalma, mind segítik belső munkáinkat, melynek során felszabadulhatunk. A Hold a Tejúton jár és a magyarság csillagképébe, a Nyilasba érkezik (Zodiákus körön a Bak jegyébe). A magas égi tudás, a felsőbb tanítások összegyűjtése zajlik, melyet majd a szerdai napon fog lehozni és kiárasztani a Hold.
Tisztító angyalaink most folyamatosan azon dolgoznak, hogy a múltban felrakódott lelki-szellemi terheket levessük magunkról. Bár közeleg a tél, mégis sokan érezhetjük, hogy a böjt ideje van. Böjtöt tartani pedig nem csak az élelmet tekintve lehet – ideje, hogy ne engedjük tovább magunkhoz azt, ami lehúz, ehelyett teret engedjünk egy szebb, új jövőképnek.


Zentai Anna