2014. október 02.

Október 02. csütörtök – A Hold a Bak jegyében jár, ami analóg a lényegre koncentrálással, a leszűkítéssel, én meg úgy gondoltam, hogy ehhez hűen ma főleg címszavakat kaptok. smile hangulatjel
Hold a Bakban – szorgalom, szívósság, kitartás, célra fókuszált törekvések, munkabírás, teherbírás, otthon, család fejlődése, valódi értékek kikristályosodása, önértékelés, önmeghaladás, merés általi sikerek.
Hold a Nyilas és Turul csillagképek alatt – Tejút-erők lehozatala, tudás, erő és gyógyító erő kiárasztása, magyarság, lélek emelkedettsége, szárnyalása, révülés, égi üzenetek, álomüzenetek.
A mai napon felismerhetők, könnyebben vállalhatók feladatok, sorsfeladatok, az átalakuláshoz szükséges munkák. Oldhatók gátlások, könnyebben megy a felelősségvállalás, akár anyagi értelemben, akár saját boldogságunk megteremtését illetően. A régi kitakarításának, az új iránti lelkesedésnek folyamatosan ideje van. Aki eddig azt hitte, hogy szerencsétlen és boldogtalan, annak különösen sürgető, égető, tüzes jelekkel adják tudtára: ideje lépni és kitörni ebből az állapotból.
Az égi gondviselés, a teljességre születés tudata (nem csak hite!) varázserő a fejekben.


Zentai Anna