2014. október – 43. heti előrejelzés

Október 20. – 26. – A 43. hét üzenetei

 Ismét átrendeződéseket, változásokat hoz ez a hét, ugyanakkor az erős érzelmek, a harmóniateremtés jegyében, angyali sugallatok, jelek bőségében és az elmélyülés folyamatában telnek a napok.
Ha családtagjainkkal, szeretteinkkel, barátainkkal van komoly megbeszélni valónk, vagy azt szeretnénk, hogy egy társunkkal való beszélgetés során jobban ki tudjuk fejezni érzéseinket, akkor erre a szerda este a legalkalmasabb. Csütörtökön este a Vénusz a finom Mérleg jegyéből a szenvedélyesebb Skorpióba lép, a lélek szintjén megkezdődik a női minőség, az emberi kapcsolatok átalakulása, az érzelmi és fizikai biztonságérzet egyforma erősségének megteremtése. A szexualitás nagyobb szerepet kap. Újhold estéje is van, erős érzelmekkel, a megújulás jegyében. A Nap is a Skorpió jegyébe ér, megkezdődik egy olyan időszak, amikor ideje nem csak a látszatra figyelnünk, hanem a belső, mögöttes működéseket is megismernünk. Mindez az Angyal csillagfényétől övezve történik.
25-én reggel áll együtt a Nap és a Vénusz, ez a helyzet az egész hetet és a következő hét első felét is meghatározza. A Nap, mint a tetterő, cselekvés és kitejesedés szimbóluma, az érzelmes, harmóniát kereső, művészi Vénusszal egyesülve, a mély ösztönöket megmozgató, titkokat kutató Skorpióban jár. Nem csak a kiegyensúlyozott és harmonikus érzelmi életre, kellemességre vágyunk, de ennek érdekében megtehetünk erőteljes változtatásokat, búcsúzhatunk a régi énünktől, leküzdve az egó lehúzó, visszarángató próbálkozásait. Szombaton a Merkúr is irányt vált és már előrelendül, így a kommunikáció a hétköznapok szintjén beindul, újra a karma körén halad a szellemiség és megértés bolygója.
Vasárnap a Mars a Nyilas jegyéből a Bakba lép, de még folyamatosan a Tejúton jár, isteni energiákat árasztva. Továbbra is fontos, hogy merjünk kiállni önmagunkért, nagy szerepe van az öntudatosságnak, egyenességnek, bátorságnak és a szeretet kimutatásának. Az eddig megszerzett tudást most már a gyakorlatban, anyagban tudjuk működtetni. A férfi minőség mellé társul az őrzés, az óvás, az igaz értékek kikristályosítása és a beérés, a felelősségvállalás. A férfi számára most érezhetővé válnak az eddig felállított határok, melyeket képes meghaladni, ezzel kerülve közelebb a teljesség állapotához. A nők számára is jelen van az erő, mellyel kitörhetnek bármilyen régi rögzülésből, önkorlátozásból. A céltudatosság, a kitartó, szívós erő most mindannyiunk rendelkezésére áll.


Zentai Anna