2014. november 03.

November 03. hétfő – Hétfőn inspirációkat kapunk az átalakuláshoz és az építkezéshez. Legyen a nap egyik kulcsmondata, hogy merünk érezni és bízunk a belső vezettetésben! 
A Hold a Halak jegyében az elmúlt időszak lezárását, összegzését, a mély belső rendrakás idejét mutatja. Felkészülést egy nemsokára elinduló, új kezdetre. Mögötte a Halak csillagkép két halacskája közül a múltba visszaúszó hal látható. Visszatérő, újra ránk találó élmények, helyzetek, állapotok, impulzusok és lehetőségek adják most a késztetést arra, hogy végleg megoldjunk, átalakítsunk valamit, hogy változást vigyünk véghez, teljességünk érdekében. A nap végére egyre inkább beérhet bennünk a válasz eddigi kérdésekre. A tetterő maximalizmussal társul. Kedvező az idő ahhoz, hogy kisebb-nagyobb lépéseket tegyünk egy új korszak felé. Mélyebb rálátásunk nyílhat önmagunkra. Aki eddig kívülről várt segítséget, abban tudatosulhat, hogy sorsa irányítása a saját kezében van. Cselekvő erőnk és a dolgaink alakulása feletti hatalmunk tisztán érződhet és megoldást jelent a kérdéses helyzetekre.
Érdemes elgondolkodni azon, mit is jelent a régi mondás: “A bölcs uralkodik a csillagai felett”. Vajon mi segíti jobban a teljességünket? Ha a csillagüzenetekben keressük, hogy mit kell tennünk, vagy ha tesszük, amit szívünkből érzünk és közben útmutatóul, lámpásként használjuk a csillagüzeneteket? Ha tetteinket saját terveink, akaratunk és elképzeléseink szerint végezzük, vagy külső irányítás alá engedjük? A titok az – hogy a csillagok hozzánk igazodnak.
A történet csak addig kiszámítható, amíg az irányítást bárkinek is átengedjük. Ám attól kezdve, hogy uralmunk alá vesszük, már mi magunk írjuk a történetet…


Zentai Anna