2014. január 03.

Január 03. péntek – Hinni – Merni – Tenni!

Azoknak, akik azt hiszik, bajban vannak: Ne azon siránkozz, miért olyan rossz neked, kezdj el inkább azon gondolkodni: miért jó ez most neked? Mert bármire keresed a választ, a legvégső eredmény mindig a te boldogságod lesz! Nem, nem az, hogy szenvedsz és szívsz. Ha csak idáig jutottál, még el sem indultál igazán és nem látod a lényeget. Ne másban keresgélj – már minden ott van benned, de csak akkor találod meg az igazi válaszokat és megoldásokat, ha azt kutatod, miért történik és hogyan szolgálja ez a dolog a te boldogságodat? Érdemes azt is felkutatni, miből alakult ki, hiszen a válaszok jó része nem a jövőben, hanem a múltban keresendő. Egy biztos: ha hoztál olyan döntéseket, amikor nem az igaz szeretet és nem a saját szabad akaratod vezérelt, akkor csak időhúzás volt, ami ezekből felépült.

Azoknak, akik csodálatosan vannak: Tudod, hogy jó az út, őrizd a hited, és haladj tovább! A célt tisztán látod, a hogyanokat majd rendezik az égiek. Csak éld a pillanatot, légy jelen, szeretettel és alázattal. Ha még több próbát tesz eléd a Teremtő, abból tudhatod, mennyire erős vagy, mennyire méltó az eredményre, és mennyire szeretett!

A mai napon egyszerre tudjuk megérteni a hétköznapi működéseket, és a magasabb igazságokat. Minden szinten, egyensúlyban jelen lehetünk a megértéseknek. A Hold a Bak csillagképben halad, és a Vízöntő jegyében. Ideje leszűrni tapasztalatainkat, melyek által bölcsebbé válhatunk. Ideje van az alázatnak, akár társainkkal, akár az égiek akaratával, akár az átalakító folyamatokkal szemben. 13 órától már a Vízöntő múltba ömlő vizéhez ér a Hold, de továbbra is a Bak végénél haladva – feladatainkat, aktuális munkáinkat és igaz egyéniségünket ideje felvállalni, tenni, élni! Ez által lépésről lépésre tisztulunk, szabadabbá, könnyebbé válunk. A Mars immár a Szűz csillagkép jövőbe lépő részénél jár – egyre sürgetőbb a lépés, az akarat, ami egy szebb jövő megteremtésére, elindítására irányul! Erőinket ennek megteremtésére fordíthatjuk.

Zentai Anna

Kép: Emily Balivet