2014. január 30.

Január 30. csütörtök – Megoldás: a szabad akarat!

 Rinyálóknak: Meglehet, most azt hiszed, hogy kényszer van, kötelesség és súlyos béklyók. Hogy az anyag az úr, meg a külvilág, és ha változtatsz, akkor rosszabb lesz, nehezebb lesz és összedől minden. De valójában nem így van. Hanem pont ellenkezőleg. Ha felvállalod, nem nehezebb lesz, hanem teljesen kitisztul minden. Úgy megkönnyebbülsz, ahogy nem is hitted volna. A megoldás valójában nem az anyagban van – hanem a fejedben. Talán eddig ellene voltál annak, ami végre teljesen helyreteszi a dolgokat. Egyszerűen csak változtatni kell azon, amit és ahogyan gondolsz, értelmezel. Mondjuk az ellenkezőjére. Ehhez persze be kell vallanod magadnak, hogy eddig totál hülye voltál. Persze, a büszkeség… az nem segít ebben. Mindaz, ami feszít, csak addig feszít, amíg hagyod. Amíg nem működsz teljes igazságban, teljesen tisztán. Na és ha igazságot teszel? Ja, hogy akkor borul minden? Hát persze.. mert épp erre megy ki a játék. Ha ezt nem veszed észre, akkor ideje elvenni a kezedet a szemed elől.

Csillagfejtősen: Ma a három fő személyiségjelölő a Vízöntőben. Nap=cselekvés, Hold=lelkiség, Merkúr=gondolkodás, megértés, infószállítás. Ideje van a tiszta érzelmeknek, a tisztázásnak és a teljes őszinteségnek. Olyan dolgokat érthetünk meg, amit eddig nem és ez egyből szárnyakat ad. Fogékonyak vagyunk minden újra és különlegesre, lelkünknek jóleshet, ha szívből segítünk másokon. Most még a cipőfűzőt is másképp kanyaríthatjuk, mint általában. Ismerjük fel igényünket a tiszta, szabad létállapot megteremtésére és segítsük a folyamatot! A megoldás, mindenkinek: Minden gond attól szűnik meg, ha megérted, mi működteti azt, amit látsz. Spirituális gyakorlatokat tekintve tökéletes az idő a belső blokkok, régi sérelmek oldásához.

Gyakorlati szinten mindenre megoldást hoz és rezgésszintet/életszínvonalat emel, ha életünket forradalmasítva elengedjük a fojtogató kötelékeket, elvágjuk a szálakat (különösen az eddigi magatartásnak ideje búcsút inteni) és saját szabad akaratunkból, szabadon döntve új útra lépünk, új életet kezdünk. Tessék felismerni mi az, ami jelenleg csak görcsösség, függőség! A jövő nem azé, ami a földre húz, hanem azé, ami szárnyakat ad!

Zentai Anna