2014. december 23.

December 23. kedd – Hajnalban Hold-Vénusz együttállás a Bakban, így álmaink ma az érzelmi-lelki-családi fejlődésről, sorsról szólnak. Rámutathatnak igaz értékekre, meghaladandó korlátokra, karmára és teljességet adó célokra.
Ma a Hold is a Bak jegyében jár még, így egyszerre 5 égitest erősíti a Bak minőség élésének idejét. Ide tartozik az idő, az érés, beérés fogalma is. Ezekre a megélésekre mondjuk, hogy nem véletlenek – nagyon is sorsszerűek. Helyes időbeosztással, következetességgel, türelemmel és céltudatossággal oldhatjuk meg a mostani feladatainkat. Az idő rendszerezése, megfelelő beosztása alapvető, illetve az is, hogy a kellő időben tegyünk meg lépéseket, így minden szépen, rendben haladhat. Eddigi álmainkat, elképzeléseinket ideje a gyakorlatban megvalósítani.
A Szaturnusz 17:40-kor a Nyilas jegyébe lép a Zodiákus körön. A magasabb világokról, Istenről, a felsőbb igazság szerinti működésekről mostantól személyes, saját bőrünkön érzékelhető tapasztalatokat szerezhetünk. Eddigi nézeteink kristályosodnak, beérnek. Az Öreg Bölcs Szaturnusz, a megváltódás küszöbének őre, mostantól igazságosabb, emberszerető oldalát mutatja. Céljaink, terveink elérésének útján most már nem kerülhetjük el a hitetlenség feladását, a hit és bizalom megerősítését! Nagyon sok emberi sors múlik pusztán azon, hogy elhisszük-e: eredendően érdemesek, méltók vagyunk a teljes, boldog, sikeres, egészséges életre?


Zentai Anna
Fotó: Katerina Plotnikova Photography