2014. december 22.

December 22. hétfő – A Nap és a Hold most együtt lépték át az új évkör kapuját, az alsó világban. Innentől már szűnik a sötétség ereje. Három napig mintha állna az idő, majd 24-től kezd növekedni a Fény. 
A mai nap első része tele lehet érzésekkel és varázslattal, a lelki harmónia élhető meg. A megérzések, érzékelések most is előre segítenek. A Hold a Nyilas és a Kígyó Farka csillagképek alatt vándorol, segíti felismeréseinket azzal kapcsolatban, hogyan is működtessük valójában az eddig rejtett erőinket, hogyan tehetjük szabadabbá magunkat.
A délutáni órák (különösen 17 óra tájban) alkalmasak arra, hogy lelki-családi ügyeket megbeszéljünk, tekintettel a részletekre és a célokra, gyakorlatiasan és a tényekre építve. Ideje van kinyilvánítani érzéseinket, merni érezni és közölni is!
Az esti órák és az éjszakai időszak már erőteljesebbnek tűnik, lelki megéléseket tekintve. Belső átalakulásnak, regenerálódásnak van ideje, ezzel együtt tisztulásnak is. Fontos tanítások is jöhetnek, melyek rámutatnak arra, mennyire fontos érvényre juttatni egyéniségünket.
Áldott, boldog új évkört kívánok mindenkinek!


Zentai Anna