2014. augusztus 21.

Augusztus 21. csütörtök – A mai nap feltüzeli az érzéseket, a lélek világát, idejét mutatja karmaoldásnak, gyógyulásnak. Gyakori eset, hogy vágyunk egy csomó kellemes, jó dologra, a hozzájuk elvezető út viszont éppen arról szól, hogy vállalunk bizonyos nehézségeket, munkákat vagy átalakításokat, amelyeket nem szívesen teszünk, de így lesz végül eredmény.
A beszélgetések és a kommunikáció minden formája rendkívül szenvedélyes lehet a mai napon (ide tartozik bizony bármi, amelyek kifejezzük érzéseinket, gondolatainkat, véleményünket és hangulatunkat, lehet ez egy gesztus, egy szín, egy mozdulat is akár…). Gondolatainkat a magasságok és mélységek, a misztikum, a szélsőségek és az erős inspirációk határozzák meg. Kerek perec kimondhatunk fontos mondanivalókat, vagy nagy erőkkel, hatásosan, de szépen, lassan haladva, szabályosan közölhetjük, amit szeretnénk. 
A Nap egyenesen a Regulus csillag felé halad, az Oroszlán szíve felé, amelyet szombaton ér majd el. A Szeretet ereje egyre növekszik, árad. Ideje elfogadással, szeretettel fordulni azok felé is, akik felé eddig nehezebben tettük ezt.
A Hold a Rák jegyében haladva, ma a kevésbé lelkizősek számára is biztosítja az együttérzést, a ráérzékelés képességét. A Belső Otthon megteremtésének van kiemelt ideje – erre is kapjuk a késztetéseket, serkentéseket – ideje úgy alakítani az életünket, hogy lelkünkben hazatalálva, jó érzésekkel, nem a külvilágnak megfelelve, saját egyéniségünket kibontakoztatva eggyé olvadjunk a Mindenséggel. Egyszerűbb ám, mint gondolnátok… csak kövessétek a szíveteket és járjátok a saját utatokat!
Zentai Anna